12. helmikuuta 2015

Pieni pyöreä pöytä

Pikkuinen pöytyä löytyi rivi-ilmoituksista kympillä. Vanha mummeli sitä möi ja kun menin hakemaan tasarahan kanssa, kysyi hän "Eikö löytyisi tasarahaa?" Minä ihmettelemään, että "Eikös se ole tasaraha?" ja hän siihen, että "Muistin laittaneensa hinnaksi 7€" No kympin pöydästä kuitenkin maksoin ja olin ostokseeni tyytyväinen ja taisi olla mummokin, kun sai pari euroa enemmän kuin kuvitteli :)
Pöytä oli lakattu ja ihan perinteisesti puun värinen. Hioin sen ja aloin maalata, kun hoksasin vasta ottaa kuvan siitä. 
Valkoinenhan tästäkin kalusteesta tulee, kuten lähes kaikista muistakin mitä olen kunnostanut.


Kasvihuoneeseen tämän ajattelin kesällä viedä, pikkupöydäksi jonkun kivan istuimen viereen. Mies kyllä oli sitä mieltä ettei noin hyvää voi sinne viedä. Miksei muka? No kesään on vielä aikaa ja voihan se mieli muuttua tai muuta käyttöä löytyä ennen sitä.

4 kommenttia:

 1. Tulipa kivan näköinen pöytä. Pieni maalikerros tekee ihmeitä :)

  VastaaPoista
 2. Minulla aivan samanmoinen pöytä terassillamme. Appivanhempien peruja ja sain luvan tuunata sen valkoiseksi, kun oli sellainen tummanruskeaksi petsattu. Siellä se on terassilla ja kyllä tykkään.Ja tykkään myös näin ollen sinun aikaansaannoksestasi. terv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jo lyhyen tuttavuuden perusteella voin sanoa, että tämmöiset pikkupöydät ovat aika monikäyttöisiä. Helppo siirrellä paikasta toiseen ja mahtuu pieneen tilaan. Oli kyllä kannattava ostos.

   Poista