22. helmikuuta 2015

Kynsiunelmia

Pää alkaa olemaan ihanasti sekaisin kaikenlaisista suunnitelmista. Huippua! Pikkuhiljaa asiat alkavat hahmottumaan ja saa yhden, jos toisenkin jutun eteenpäin. On ehkä epäolennaista suunnitlla tässä vaiheessa jo pieniä yksityiskohtia, mutta ei kai sillä oikeasti ole väliä mitä milloinkin tekee, kun ajattelin ottaa kuitenkin suht rennosti nämä järjestelyt. Päivämäärä on päätetty, kirkko varattu, valokuvaajan kanssa ollaan sovittu kuvauspäivästä, auto ja juhlapaikka tiedossa, joten mielestäni asat on hyvällä mallilla. Pukusuunnitelmatkin etenee hyvää vauhtia. Isommista jutuista ehkä ruokapuoli vaatisi seuraavaksi hieman paneutumista.


Niistä pienistä yksityiskohdista puheenollen, niin suunnittelin tässä häihin tämän tyyppisiä kynsiä, kuin ylläolevissa kuvissa on. Suunnittelemaani pukuun sopisi ihan perinteinen ranskalainen manikyyri, mutta taidan haluta, jotain hieman enemmän. Tällainen liukuvärjätty versio perinteisestä ranskiksesta olisi kiva. Vaikeinta tämän tyypin kynsissä on mielestäni kuitenkin löytää kaunis ja luonnollinen sävy lakkoihin. Itseltäkin löytyy useampikin yritys, mutta mikään ei ole se täydellinen, vasinkaan pohjalakan osalta. Lakat ovat aina liian vaaleita, ruskeita, vaaleanpunaisia tai muovisen oloisia. Valkoiset taas liian valkoisia tai sitten eivät peitä kunnolla.


Tästä kuvasta näkee ehkä selvemmin millaista lakkausta ajattelin.
Tässä siis samanmoinen liukuvärjäys kuin ekassa kollaasissa, mutta harmaan lakan kanssa.

Lakkaongelmaan sain onneksi apua, kun lopulta ymmärsin sitä pyytää. Vuodatin ongelmani tutulle kynsiharrastajlle ja apu löytyi heti. Nyt sitten odottelen postista lakkalähetystä, että pääsen testaamaan hänen suosittelemiaan lakkoja ja tekniikkaa.Erilaiset glitteritkin olisivat kauniita lakkauksen päällä, mutta eivät taida sopia pukuni aikakauden tyyliin.
Alla olevassa kuvassa vasemmalla olevissa kynsissä on melko kauniin näkoinen tuo pohjalakka.
Muutenkin ovat tosi yksinkertaiset ja kauniit kynnet, varsnkin nuo vasemmanpuoleiset.


Kaikki kuvat on otettu Pinterestistä ja niihin on jätetty tekijöiden puumerkit, jos sellaisia oli näkyvissä. 
Kuvat löytyvät ranskalainen manikyyri haulla suomeksi tai englanniksi kirjoitettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti