24. maaliskuuta 2014

Lomailua ja Kevään odotus- sukat

Käytiin viime viikolla viettämässä talvilomaa perheen kanssa Vuokatisssa. 
Ohjelmassa oli tietenkin Angry birds- puisto, kylpylä ja laskettelurinteet.

Pojat viihtyi Angry birds- puistossa, tai lähinnä siellä freestyle- hallin puolella loistavasti. Ekana päivänä oltiin siellä kaikki. Tarkoitus oli olla siellä vain se yksi päivä, mutta perjantaina keli oli aivan kammottava, satoi ja tuuli, joten me vanhemmat kieltäydyttiin laskettelusta. Niimpä pojat meni toiseksikin päiväksi vihaisten lintujen maailmaan. Me taas valittiin kylpylän lämpö ja rauha... aika rauhallistahan siellä olikin olla kahdestaan. Lauantaina sitten päästiin viimein laskettelemaan ja tällä kertaa kelikin suosi.
Kotimatkalla sunnuntaina tehtiin vielä yllätysvierailu hyvän ystävän luokse. Viime tapaamisesta olikin kulunut aivan liian pitkästi aikaa. Olipa ihanaa nähdä! Joten voisi sanoa, että meillä oli kokonaisuudessaan oikein mukava loma!


Mun selkä ei edelleenkään kestä mitään pomppimista, niin ajattelin kuvailla muita siellä lintulaaksossa ollessa.
No mitä tekee fiksu kuvaaja??? Ne lähtee matkaan ilman vara-akkua ja tietenkin lataamatta sitä, mikä on kamerassa paikoillaan.
Tyhmä minä! No jäi kuvaamisen harjoittelu sitten hieman vähemmälle.


Mitäpä sitten ostaa kevättä odottava, neulova kotipuutarhuri itselleen lomalta? No tietenkin lisää lankaa ja kukkia kesäksi :) 
Kaupassa käydessä törmäsin keskikuvassa oleviin perennapussseihin. Ne olivat tarjouksessa 3kpl/5€, joten pitihän niitä muutama ottaa kokeelle. En tiedä miten mahtavat kukkaset noista juurenpalasista alkaa kasvamaan, mutta kokeillaan mitä tulee. 
Muutama siemenpussikin ja lankakerä tarttui matkaan mukaan.


Loman aikana valmistuivat tällaiset Kevään odotus- sukat. 
Idea sukkiin on lähtöisin aiemmin tekemistäni Vellamo-sukista. Sukat on neulottu samaan tapaan kuin Vellamot varpaista alkaen, raidoituksen kanssa ja tiimalasi kantapäällä, mutta muuten malli on omasta päästä. Alunperin kaavailin tekeväni vain lehtiköynnöstä, mutta ruusut halusivat välttämättä päästä sukkiin mukaan. Nämä jalassa kelpaa puutarhurin nyt sitten odotella kevään tuloa, eikä sitten ekoissa puutarhatöissäkään pääse varpaat paleltumaan.


Lankana näissä on Maija ja Silja
Puikot on puiset 3 mm ja resorissa 2,5mm


4 kommenttia:

 1. Ompas kauniit sukat!
  - vielä kun väreinä olis mun lempparit pinkki ja luonnonvalkonen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki ja valkoinen kyllä sopisi kauniisti näihin sukkiin! Pitääpä laittaa muistiin.

   Poista
 2. Kauniit sukat, minun lemppariväriset :) Hyvin käy yhteen tuo kirjoneule ja raita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä itsekkin tyytyväinen tuon kirjoneuleen ja radian yhdistämiseen :)

   Poista