2. maaliskuuta 2014

Lastenhuoneen uusi ilme

Lauantai aamuna sain lastenhuoneesta otettua hieman lopputulos kuvia. Vielä verhot ja verhotanko uupuu, kun en ennättänyt verhoja ompelemaan ja mies saa asentaa verhotangon uuteen paikkaan. Siistiäkin on toistaiseksi, kun lapset eivät ole vielä palanneet kotiin. 


Pojat ovat tähän asti asuneet samassa huoneessa. Joulun jälkeen ovat kuitenkin jo nukkuneet eri huoneissa, kun lukujärjestykset ovat kovasti poikenneet toisistaan. Vanhin olisi ensisyksynä menossa yläasteelle ja sitä ajatellen ollaan mietitty kokonaan eri huoneita. Tämä huone tehtiin nyt nuorinta ajatellen. Hän nukkuisi yläsängyssä ja alhaalla olisi löhöilypaikka ja vieraspeti. 

Meillä nukkumisjärjestelyt muutenkin ovat aika joustavat, kun lapsiluku vaihtelee 1-4 välillä. Kolme lapsista on poikia ja sitten yksi prinsessa <3 Makuuhuoneita talossa on neljä ja sänkypaikka löytyy jokaiselle, mutta yksi niistä huoneista/ sängyistä sijaitsee tuolla pihatuvassa. Viime kesänä ja joulunkin aikana oli oikein kilpailua kuka pihatuvassa saa nukkua :) Jos kaikki nukkuvat sisällä ovat pojat nukkuneet tässä huoneessa ja tyttö pikku-/ työhuoneessa. Tällöin yhdelle pojista on laitettu taitettava varavuode huoneen lattialle. 
Nyt siis on vanhin poika nukkunut pikkuhuoneessa ja sen ilmettä olisi tarkoitus kohentaa seuraavaksi, teinille sopivaksi.


8 kommenttia:

 1. On ihanaa kun on tilaa minne lasten petit laittaa. Ja varmasti vanhin jo nauttii omasta rauhastaan. Kun kasvavat, oma aika on niin mukavaa jos on sisarusten kanssa yhdessä olokin,
  Kiva tuo systeemi, että ylhäällä on peti ja alhaalla sellainen oleskelupaikka-/vieraspeti. Kivoja tyynyjä tuossa petillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on nukkumapaikkoja miettiessä hieman joustavuutta. Sinä kesänä kun talon laajennusta tehtiin, meillä oli pihalla lainassa asuntovaunu, jossa osa lapsista nukkui. Ei tarvinut jokapäivä pedata lattialle petejä. Nyt on hyvä :) Tosi tyytyväisiä kommentteja on käyttäjiltäkin tullut tuosta alapedistä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pojat kotiutui lomalta viikonloppuna. Onneksi hekin pitivät lopputuloksesta.

   Poista
 3. Kivan näköinen huone! Tapetti on tosi hauska.

  VastaaPoista
 4. Mikä tapetin pohja väri on? Ihana tapetti kyllä!

  VastaaPoista