3. elokuuta 2013

Kulunut viikko

Ensimmäinen loman jälkeinen viikko on viimein päästy viikonloppuun saakka.
Kiirettä on pitänyt ja melko raskas viikko ollut. Onneksi nyt on viikonloppu, eikä ole suuremmin ohjelmaa suunniteltu.

Perheen koko puolittui viikolla, kun miehen lapset lähtivät lopuksi lomaksi äidilleen.
Minun poika oli viikon kestäneellä "kitaraleirillä". Ei se varsinainen leiri ollut, mutta joka päivä käytiin tunnin soittotunnilla ja sitten on ollut kotona ankaraa harjoittelua. Vaikka poika on ollut kitara kädessä, on harjoittelu vaatinut äidiltäkin melkoista paneutumista. Poika itse keväällä tahtoi opetella kitaransoittoa. Aloitettiin soittoharrastus nyt tällä intensiivisellä alulla ja syksyllä sitten jatketaan soittotunneilla. Toivottavasti innostusta riittää. Onneksi hän on ehtinyt viikon aikana myös uimaan ja käymään kavereilla ja mummulla.

Konservatorion pihalla, missä kitaratunnit olivat, oli aivan uskomattoman ihana Hortensia <3


Kasvihuoneen panelointi on edennyt ihan kivasti, enää ei olisi paljoa jäljellä. Nämä viimeiset hommat vaan on sellaista pientä aikaa vievää näpertelyä, johon on tarvinnut minunkin apua. Kaikkea kun ei voi tehdä yksikseen.
Täytyy sen ukon kyllä minusta aika tavalla tykätä, kun tämmöistä ihanuutta jaksaa mulle värkätä <3


Iltaisin on sitten puhti ollut aikatavalla vähissä. Olenkin lähinnä keskittynyt patalappuken virkkaamiseen ja äänikirjojen kuunteluun. Vielä on hieman kesken Reijo Mäen Sahanpururevolveri. Siinä on lyhyitä tarinoita, joissa kaikissa on jotenkin mukana revolveri. Seuraavana olisi vuorossa Dan Brownin Inferno. Tätä Brownin uusinta odotan innolla.
Olen tykännyt kovasti hänen aiemmista kirjoistaan, enkä usko, että tämäkään tuottaisi pettymystä.

Tänään siivottiin ja käytiin vähän ostoksilla. Lapset ovat saaneet uusia vaatteita koulun alkua ajatellen ja ovat saaneet käyttöönsä omat "kesätyörahansa". Taitaapi olla kaikki nyt sitten tuhlattukkin. Toivottavasti ovat tyytyväisiä hankintoihinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti