25. kesäkuuta 2013

Sitruspuu

Olen kauan aikaa himoinnut sitruspuuta itselleni. Isälläni on sellainen ollut kauan ja menestynyt kesät talvet loistavasti olohuoneessa. Sen kukat tuoksuvat aivan huumaavalle! Nyt sain samanmoisen hankittua itsellekkin. Toivottavasti menestyy.


Isossa kuvassa näkyy taustalla toinen uusi hankintamme, kitara. Alunperin poika halusi alkaa soittamaan kitaraa, mutta ahkerimmin sillä on toistaiseksi ainakin harjoitellut isäntä :) Hienosti jo häneltä sujuu.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti sitruksesi menestyy. Ostin samanlaisen viime keväänä. Sisällä se kasvoi hyvin, mutta kasvihuoneessa se ei viihtynyt. Tai sitten syynä oli liian iso ruukku, mihin sen vaihdoin. Loppukesästä se pudotti kaikki lehtensä. Luulin sen olevan menetetty pikkupuu, mutta hoidin sitä kuitenkin. Nyt se lykkää varresta uutta lehtä. Latvusto on kuivettunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kurjaa :( Toivottavasti saat puusi pelastettua. Pitääpä olla liikuttelematta tuota omaa tuosta pöydältä mihinkään.

   Poista
 2. Minulla on sitruspuu ollut hengissä (ihme kyllä) koko kevään, toivottavasti vielä pitkään. Ikkunalaudalla se on viihtynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että on sisätilossa viihtynyt ilmeisestikkin hyvin :) Toivottavasti viihtyy edelleen... Sitä omallekkin puulle toivon!

   Poista