20. kesäkuuta 2013

Kuinka kaikki alkoi ja missä mennään

Minulla blogiharrastus alkoi ensin muiden blogeja seuraillessa. Ensimmäiset seuraamani blogit löysin lehtien nettisivujen kautta, heidän sivujensa alla olevista blogeista. Ensimmäisten blogien jälkeen, suurin osa seuraamistani blogeista on löytynyt klikkailemalla muiden bloggaajien omia lukulistoja. Tämä taitaa olla muutenkin yleinen tapa löytää uusia mukavia sivuja.


Vasta todella pitkällisen mietinnän jälkeen, tohdin perustaa oman blogin. Kaikki on tähän asti ollut sellaista yritä, erehdy ja opi toimintaa. Olen melko huono ottamaan asioista selvää itse. Paljon mieluummin ottaisin tiedon vastaan joltakulta valmiiksi. Pitäisi mennä varmaan jonnekkin blogikurssille :) Hyvällä alulla kuitenkin mielestäni olen ja mukavalle tämä harrastus tuntuu, joten eikun erehdyksen kautta onnistumiseen edellenkin.

Blogiharrastuksen tarkoituksena käsittääkseni on jakaa itselle mieluisia asioita, harrastuksiaan ja tekemisiään muille samanhenkisille ihmisille. Ihmisten tavoittaminen vain on yllättävän vaikeaa... Olin alussa toki aika varovainen blogini levityksen kanssa. Nyt kun mieli on rohkaistunut hieman, olisi kivaa saada valituisia lukijoita enemmänkin. Kävijöiden määrä sivuilla ainakin on ollut ihan mukava päivittäin, joten klikatkaapa itsenne lukijoiksi asti. Lupaan järjestää arvonnan lukijoiden kesken, kunhan keksin jotain kivaa palkinnoksi.

Onnenapiloita löytyy ainakin seuraavista kohteista: Blogilista, Huiskula, Facebook ja Googlen hakupalvelu.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa käydä ahkerasti kommentoimassa toisten blogeissa niin sitä kautta tulee "tutuksi" muiden bloggaajien kanssa. Ja siten löytää uudetkin lukijat sinun blogiisi. Sinulla on ihana blogi, jatka vain kirjoittelua. Kyllä uusia lukijoita löytyy pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitänee koittaa edelleen käydä kommentoimassa, oon koittanutkin käydä.

      Poista