5. elokuuta 2016

Huppari 1979

Meillä on näin elokuussa paljon juhlimisen aihetta. Ensin on hääpäivä, sitten yhdessäolon seitsemänvuotis vuosipäivä ja sitten tulee vielä miehen synttärit ja nimipäivä. Hääpäivälahjaksi ostin hälle liput standup keikalle ja casino- arvan, olihan meillä paperihääpäivä :) Nyt sitten muita juhlallisuuksia varten ompelin hälle lahjaksi hupparin. No enhän minä sitä jaksanut piilossa pitää ja pitihän sitä saada myös kuvia otettua, niin sai lahjansa samantien, kun se valmistui. Mies oli tyytyväinen lahjaansa, mutta hieman tuli sanomista, kun piti saada otettua kuvia kesken maalaustöiden... muttako mun pitää justiinsa lähteä töihin. Kiltisti se kuitenkin tuli kuvattavaksi.Kaavat huppariin piirsin hänellä käytössä olevasta 8848 hupparista, tiesin että on ainakin sopiva ja mieluisen mallinen. Hupparin harmaa kangas on Hh-kankaasta ja se on jotain collagen tyyppistä neulosta, mutta näyttää molemmin puolin samalta, seassa on lycraa, joten eiköhän tuo tähän tarkoituksen kelvanne. Musta kangas hupun päälipuolella, sivuissa ja resoreissa on hyvin joustavaa ja napakkaa  joustocollagea ja hupun vuori on mustaa trikoota, en muista mistä ne on ostettu.Minusta tässä hupparissa on kivat leikkaukset ja ne tulee näin kaksivärisenä paljon kivemmin eslle, kuin alkuperäisessä versiossa, joka on yksivärinen. Yläpuolen puvasta näkee hyvin hupun leikkaukset ja allaolevasta kuvasta miten tuo sivussa menevä palanen jatkuu kyynärän kohdalle hihassa. Eteen tein vuosiluvun nukkapintaisesta silityskalvosta leikkaamalla ja ympärille ompelin koristetikkaukset. Hupussa on nauhan reikinä isot sirkat/pienet purjerenkaat, harmaiden neulosnyörien päät on viimeistelty nahkapaloilla, Saumat tikkasin kaksoistikkauksella, vetoketju on ohutta metalliketjua ja siinä on pyöreä vedin. Vetoketjun reunan ja hupun sauman vuoittelin nauhan avulla. Tuli siistimpi ja kivempi käyttää. Eipä siinä sitten sen kummempia yksityiskohtia olekkaan. Yksinkertaisen tylikäs mielestäni ja mieskin tykkäsi.


Oletteko huomanneet, että Onnenapiloita juttuja voi seurata myös Instagrammissa. Sinne tulee kuvia jutuista jo ennen, kuin saan niitsä postailtua tänne tarkemmin juttuja. Instagram profiili on tietenkin #onnenapiloita ja linkki sivulle löytyy TÄÄLTÄ.

10 kommenttia:

 1. Hienon hupparin teit! Ja ihana miten mies lopulta suostui malliksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olisin voinut kyllä häntä jo aiemmin varoittaa, että haluaisin kuviakin, mutten älynnyt ja ennätti just alkaa maalata. Kiltti oli, kun kuitenkin tuli kuvattavaksi.

   Poista
 2. Onnea kaikkiin noihin tapahtumiin! Upoean hupparin olet tehnyt ja niin miehelle sopiva.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva malli ja värit, onneks mies suostu malliks, näkee paremmin miten tuli sopiva.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että paljon paremmin näkee millainen vaatteesta oikeasti tuli, kun sen pukee päälle. Osallistuin kilpailuun :)

   Poista