27. elokuuta 2016

Secret trikooylläri haaste

Viimeaikoina on tullut osallistuttua monenlaisiin ompeluhaasteisiin. Edellisen haasteen kanssa samaan aikaan oli toisessa Facebookin ompeluryhmässä tarjolla Secret trikooylläri- ompeluhaaste. Kangaskapinalta sai ostaa ylläritrikookankaan haastetta varten ja kankaasta sitten piti ommella jotain. Kerrankin satuin sopivaan aikaan koneelle, kun sain ostettua kummankin haasteen kankaat ja pääsin osallistumaan niihin. Onneksi omeluajat oli riittävän pitkät.


 Kangas tuli postissa ja sen paketin sai avata perjantaina klo 8 jonka jälkeen pystyi vasta tekemään suunnitelmia, mitä siitä oikein ompelisi. Ompeluaikaa oli viikko ja valmiit tuotokset sai esitellä kaikki vasta yhtä aikaa haaste ajan päätyttyä. Erittäin hyvä systeemi mielestäni tuo, että on reilusti ompeluaikaa, näin kun tekee vuorotyötä, eti ompelemiseen ole aina samalla tavalla aikaa viikonloppuna tai iltaisin kuin päivätyöläisillä tai kotiäideillä, myös tuo töiden yhtäaikainen paljastaminen oli kiva juttu. Ei iske paniikki, kun muilla on jo valmista tai ideakaappauksen mahdollisuus, kun kaikki työt esitellään samaan aikaan. Ainut ohjeistus työhön oli, että siihen piti sisällyttää neppari (tai nappi jos neppareita ei ollut saatavilla).



Tämäkään kangas ei ollut yhtään omaan makuun sopiva, mutta pikkutyttöjen makuun taas varmasttikkin on. Joten tytön tunika tästä sitten tuli tehtyä. Koska kangas on niin kirjava, yhdistin siihen yksiväristä harmaata rauhoittamaan tunnelmaa ja neppareiksi laitoin vaaleanpunaisia muovineppareita. Kaava on Ottobre 6/15 lehdestä, malli Fox Forest.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti