22. joulukuuta 2014

Vielä muutama kuva jouluun

Eteisen kaapin päällä on koko joulukuun ollut pieni kuusi, joten ei me ihan ilman joulukuusta olla. Uskomattoman hyvin se on kestänyt, kun vain muutama neulanen on siitä tippunut. Kuusi sai joulusiivouksen yhteydessä valot, eikä se juuri muita koristeita sitten tarvitsekkaan, hopeanväristen pallojen sisältä loistaa valot niin kauniisti.


Joulukortit meillä laitetaan kaapin päällä olevaan pieneen koriin. Olen tämän korin joskus puutöissä tehnyt ihan muuhun tarkoitukseen, mutta monta vuotta se on nyt tätä virkaa hoitanut. Kortit saa mukavasti siihen laitettua, kun hakee postin ja ovat siitä helposti katseltavissa. Kaapin päällä on aina myös kaksi pientä Aalto- kynttilälyhtyä, niissä säilytän avaimiani.
Mun avaimet on oltava aina samassa paikassa, tai ne on takuuvarmasti hukassa. 
Takapihan terassikin sai jouluvalot. Ainut valosarja joka toimi. On se kumma, kuinka ehjinä joulun jälkeen pois otetut valot menevät rikki säilytyksen aikana. Kolmet valot viskasin roskiin. Pitää käydä alesta katseleen, jos vaikka löytyisi lisävalosarjoja, kun muuntajat näytti kuitenkin toimivan. No onneksi oli edes yksiehjä valosarja minkä saattoi laittaa ulos.
  
Minulla jäöi syksyllä istuttamatta kolme pientä kääpiövuorimännyn tainta. Unohdin ne avian kokonaan. Nyt sitten sattumalta näin ne kasvihuoneen nurkassa ja päätin ottaa ne koristeeksi terassin pöydälle. Hyvin sopivat kaikki kolme tuohon koriin. Saas nähdä ovatko kevällä paleltuneet, onneksi taimet eivät ainakaan olleet märkiä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti