29. toukokuuta 2014

Saippua arvonta!

Syksyllä kirjoittelin ystäväni Kirsin perustamasta yrityksestä nimeltä Soap & Balsam. Kirsi valmistaa luonnonmukaisia saippuoita käsityönä. Nyt hän on avannut nettikaupan (Klik) ja tarjosi minulle yhteistyö mahdollisuutta. Saan häneltä testattavaksi Sitruuna-yrtti uutuussaippuan ja lisäksi hän tarjosi arvontapalkinnoksi kahta matka-/ kokeilupalasaippua pakettia.


Kohta on kesäkuu, koulut loppuvat ja lomat alkavat. 
Päätimme siis kesän kunniaksi arpoa yhteistyössä nämä ihanat saippuapaketit.


SB:n saippuat ovat pääosin valmistettu luonnon raaka-aineista, kuten siemenistä ja pähkinöistä saatavista öljyistä, tuoreista hedelmistä, kukista, yrteistä, marjoista, hunajasta ja eteerisitä öljyistä. SB Luonnonsaippuat käyvät koko vartalolle, ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä sulfaatteja vaahdottajina, vaan kaikki ylellinen vaahto saadaan saippuaan luonnon keinoin. Saippuat ovat valmistettu ympäristöystävällisellä kylmmenetelmällä ja ylirasvoitettu niin, että osa hienoista öljyistä jää saippuaan ihoa hellimään. Myöskään ihoon kosteutta vetävää glyseriiniä (glyserolia) ei ole näistä saippuoista poistettu. Yleensä glyseriini poistetaan saippuasta kosmetiikkateollisuuden muuhun käyttöön. Saippuoissa käytetyt eteeriset öljyt ovat haihtuvia öljyjä ja esimerkiksi tuoksut mietonevat ajan mittaan. Parhaan hyödyn saippuoista saa ottamalla ne heti käyttöön. Saippuat ovat hellävaraisia, eivätkä kuivata ihoa. 
Saippuat valmistetaan käsityönä suomessa!


Soap & Balsam toimii pääasiassa verkkokauppana, mutta yrityksellä on myös myymälä/ noutopiste, 
josta josta webnoutoja voi tehdä arkitorstaisin klo 16-17.30 välillä. Nämä kuvat on otettu tuolta noutopisteeltä.
Tämä puoti on auki myös satunnaisesti muinakin aikoina, näistä aukioloista ilmoitetaan nettisivuilla.


Arvonta palkintona on siis Soap & Balsamin matka-/ kokeilupalakimara + säilytyspussi. Palkintoja on kaksi, yksi paketti kummallekkin voittajalle. Kummassakin paketissa on neljä erilaista kokeilupalasaippuaa ja vohvelikankainen säilytyspussi.

Palkinto 1 on alla olevassa kuvassa vasemmalla ja sisältää saippuat: Ylang ylang, Vanilja-voipuu, Aprikoosi-manteli ja Kaura-maito.
Palkinto 2 on kuvassa oikealla ja sisältää saippuat: Eucalyptus-savi, Sitruuna-yrtti, Vanilja-voipuu ja Avokado-vihreä tee.

Arvottavat palkinnot tässä kuvassa.

Kilpailuun osallistuminen:


Sinulla on mahdollisuus saada tähän arvontaan 1-3 arpaa:
1. Kilpailuun voi osallistua käymällä Soap & Balsam:in nettikaupassa tutustumassa valikoimaan, löytyy TÄÄLTÄ 
ja kertomalla kommettikentässä, mikä on mielestäsi kiinnostavin saippua ja jättämällä kommenttiin sähköpostiosoitteesi.
2. Lisäarvan voit saada seuraavasti: Käy Onnenapiloita Fb-sivuilla (klik). Sieltä löytyy linkki Soap & Balsamin Fb-sivuille. 
Käy tykkäämässä SB:n sivuista ja jaa Onnenapiloita sivulla oleva kilpailu seinälläsi ja kommentoi sinne T&J.
3. Lisäarvan voit saada myös, kun linkität tämän kilpailupostauksen blogissasi.

Huom! Muista mainita kommentissasi monellako arvalla osallistut!

Kilpailuaika päättyy su 8.6.2014 klo 24.00
Voittajien arvonta suoritetaan ma 9.6.2014. Voittajat imoitetaan blogissa ja heihin otetaan yhteyttä sähköpostitse ilmoitettuun osoitteeseen. Jos voittaja ei ilmottaudu takaisinpäin pe 13.6 klo 24.00 mennessä, arvotaan ko. palkinto uudelleen.
Kirsi Soap & Balsamista lähettää palkinnot suoraan voittajille kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun voittajat ilmottautuvat.

Onnea arvontaan!

KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT! 
Arvonta on suoritettu ja voittajiin on saatu yhteys. Onnea vielä voittajille!

Kilpailukommentit on poistettu, koska niissä oli osallistujien sähköpostiosoitteet näkyviä.
Kivempi kun ne eivät jää näkyville :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti