11. lokakuuta 2013

Soap & Balsam

Syyskuisessa luokkakokouksessa ollessa, klik, jokainen kertoi tietenkin kuulumisiaan. Eräs luokkakaverimme Kirsi, oli perustanut uuden yrityksen. Hän oli alkanut valmistaa luonnon kosmetiikkaa, aluksi saippuoita. Hän oli tuonut meille pieniä näytepaloja saippuoista testattavaksi ja saimme myös ostaa ihan täysikokoisia saippuoita.
Lupasin silloin aiemmassa tekstissä kertoa näistä hieman enemmän, testattuani niitä ensin. No nyt olen testannut.
Yhteistyötä tässä ei ole sen enempää kuin nuo näytepalat. Olen vain itse niin innoissani tästä jutusta.

Soap& Balsam on siis suomalainen käsityöyritys, joka valmistaa tuotteensa korkealaatuisista raaka-aineista ilman eläinkokeita. Tuotteet ovat aitoja luonnontuotteita, ilman keinotekoisia väri-, haju- tai pesuaineita. Tuotteiden lähtökohtana on tukea ihon hyvinvointia ja hemmotella aisteja, luontoa ja kehoa turhaan rasittamatta. Soap& Balsam:ille on tulossa myös nettikauppa. Vinkkaan siitä, kun se aukeaa.


Ostin itselleni Mineraalisuola- saippuan. Vähän pääsi ryttääntymään, tämä ihana tuotepussi kotimatkalla laukussa.
Saippuaa on tarkoitus säilyttää tuon luffa-sienen päällä. Näin saippua pääsee kuivamaan ilmavasti, eikä jämähdä kiinni alustaansa. Käytössä tuo ratkaisu on osoittautunut hyväksi. Voin suositella! 
Kun pitkään on tullut käytettyä peseytymiseen vain suihkusaippuoita, oli palasaippuan käyttö hieman hassun tuntuista, mutta nopeasti siihen tottuu. Nyt tällaisen laadukkaan palasaippuan käyttö tuntuu jo yleelliselle.


Näytepalaksi valitsin itselleni Hand Made- logolla olevan Vanilija-voipuu-saippuan.
Muutamia näytteitä jäi yli ja koska istuin Kirsin vieressä, sain jäljelle jääneet kaksi saippuaa mukaani.
Vihertävä pala on Avocado- vihreätee ja sinisävyinen Eucalyptus-savi.


Mineraalisuola
Herkän ja kuivan ihon suihkukaveri. Saippuan suolaseos elvyttää ihon omaa kosteuttamisprosessia tehden sen pehmeäksi ja joustavaksi. Saippuaa hierotaan suihkussa palasta suoraan iholle, voidaan myös jättää iholle saunomisen ajaksi. Lämpö tehoostaa vaikutusta. Kokeilemisen arvoinen myös ongelma iholle, kuten atoopisesta ihosta, psoriaasisksesta, finneistä tai sulfaattiallergiasta kärsiville.

Vanilija-voipuu
Aidot vanilijan siemenet hierovat kehoasi ja voipuun voi hoitaa, vahvistaa ja lisää ihon elastisuutta. Luonnon oma kermainen vaahto puhdistaa ja lempeä vanilijan tyynnyttää kehosi ja mielesi kiireisen päivän jälkeen.

Avocado- vihreätee
Raikastava luonnon kultakylpy iholle. Tuore avocado, avokadoöljy, vihteä tee ja lime- ja bergamonttiöljy tarjoavat iholle paljon luonnon antioksidantteja, A- ja D-vitamiinia, lesetiiniä ja pottasiumia. Raikas toksu.

Eucalyptus-savi
Virkistävä Eucalyptys ja yleellinen sitruunamyrttiöljy pesevät ihon huokoisen pehmeäksi. Antibakteeriset eteerisetöljyt yhdessä mineraalipitoisen kaoliinisaven kanssa hoitavat ihoa.Vanilija-voipuu- saippua testikäytössä. Tuo luffa-sienialusta on kyllä tosi hyvä. Kerää saippuasta tulevat vaahdot/ märkyyden ja pitää sekä saippuan että alustan putaana ja kuivana.

2 kommenttia: