24. lokakuuta 2013

Perhoslapaset sairaalassa

Viimeaikoina on ollut hieman hiljaista täällä blogin puolella. On ollut hieman muita kiireitä. Viime viikolla lapsilla oli syysloma ja touhua riitti, kun tupa oli täynnä tenavia. Tämä viikko onkin sitten mennyt pojan kanssa sairaalassa. Maha tuli maanantaina tosi kipeäksi ja nyt on sitten tavattu lääkäri jos toinenkin. Kokeita on tehty paljon, yksi leikkaus ja huomenna vielä lisää kokeita.
Jospa sitten jo päästäisiin kotiin ja olisi selvillä mikä mahassa on vaivana!


Päivät on kuluneet lähinnä huoneessa ollessa, videoita katsellen, pleikkaria ja muita pelejä pelaillen. Välillä olen saanut kudottua lapasta. Pääasiassa olen kuitenkin toiminut kokoaikaisena viihdyttäjänä ja passaajana. Tämä sairaalassa oleilu käy kyllä työstä ja saa kaikki paikat jumiin. Onneksi pilatesta voi vaivihkaa huoneessa harrastaa, ettei ihan tyystin selkä sano sopimustaan irti.


Pukinkonttiin olen tällaisia perhoslapasia neulonut. Malli on Haaviston kirjasta muunneltu pienempään kokoon, jotta sopivat lapsen käteen. Kivat näistä tulee, kunhan ne joskus saan valmiiksi saakka. Seiskaveikka on lankana ja puikot 3.0. Kyllä tulee lämpöiset.

12 kommenttia:

 1. Voi ei, pienelle pikaista tervehtymistä - toivottavasti pian selviää syy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kokeiden vastauksia saa odotella miltei 2 viikkoa. Toivottavasti sitten tiedetään enemmän.

   Poista
 2. Lapsen kanssa sairaalassa olo ei ole kyllä kivaa, jossei ny muutenkaan. Toivottavasti asiat selkiintyy ja pääsette pian kotiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi päästiin kotiin perjantaina. Sairastaminen on kotona paljon mukavampaa, kuin sairaalassa (vaikkei se toki täälläkään kivaa ole).

   Poista
 3. No voi harmi tuota vatsakipua. Tsemppiä teille molemmille ja toivottavasti olo pian helpottuu.
  Meilläkin poika oli ennen syyslomaa kovassa vatsataudissa ja kuumeessa. Kontrollikokeita otettiin eilen, huomenna pitää kysyä vastaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti teilläkin asiat selviää, meillä osotellaan kokeiden vastauksia melkein pari viikkoa vielä.

   Poista
 4. hei voisinkohan saada tuon siun mallin sähköpostiini noista lapasista, jos kerran olet onnistuneesti saanu muokattua pienemmäksi. mehtaemanta(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ottaa kuvan kaaviosta ja laittaa sen, kun ennätän :) Skanneri sanoi sopimuksensa irti ja ei ole saatu hankittua uutta.

   Poista
 5. Voi pikku potilasta. Toivottavasti paranee pian...:)

  VastaaPoista
 6. Paranemista pienelle potilaalle ja tsemppiä teille molemmille!

  VastaaPoista