9. kesäkuuta 2016

Kaikki itse tehtyä

Vimein koitti se päivä, kun kaikki vaatteet mitä oli päälläni, olivat itse tehtyjä. Niin päällysvaatteet, alusvaatteet, laukku, kuin kengätkin ja sekä osa koruista oli Hand made me :) Tätä en ollut oikeastaan edes osannut odottaa, enkä ajatellut etukäteen, mutta tulipa aivan sattumalta eteen kuitenkin ja hetihän tilanne piti ikuistaa tietenkin. Kuvat ei ole ihan viimeisenpäälle, kuvaajana toimi poika ja hän häipyi, ennenkuin ennätin tarkistaa tulokset ja sitten onkin ollut kurja keli, eikä ulkona viitsi sateessa kuvata, joten näillä mennän.


Päällä olevista uusin ompelus oli tämä ruusukuvioinen toppi/tunika. Kangas siihen tuli ostettua Facebookin Saumanvara ryhmän Kankaidenyö- tempauksesta. Nettikangaskaupat siis laittoivat tarjouksiaan tasatunnein yhden illan ja yön ajan (ja osa koko viikonlopun). Tämä ruusukuvioinen luomu jersey tuli Ikasyr.iltä ostamani ylläripaketin mukana. Eka tilaamani ylläripaketti ja olin kyllä tyytyväinen. Kaava tunikaan on otettu Ottobre lehdestä, mutten millään nyt muista mistä (tarkistan myöhemmin).


Päälläni olevat housut löytyy täältä, kengät täältä, laukku täältä, neuletakki täältä, sormus täältä ja kaulakoru täältä
Alusvaatteista ei olekkaan tullut vielä postattua, joten ne jää myöhemmäksi.

2 kommenttia:

  1. Taitava olet käsistäsi. Harvallapa on koko vaatekerta itse tehtyä. Onnea siitä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. En kyllä osannut tätä odottaa itsekkään. Eteenkin tuo kenkäpuoli oli hieman ylläri, kun en neulottuja jalkaan pantavia kummempia koskaan kuvitellut voivani tehdä :) Mutta kiva oli ylläri itsellekkin.

      Poista