30. huhtikuuta 2015

Pitsityynyt makkarissa

 Vappuaatto ja viikon aikoa vapaapäivä. Mitäpä sitä muuta tekisi kuin alkaisi hieman sisustamaan, ompelemaan ja leipomaan!
Perhe sai siis vappumunkkeja, hyvää ruokaa ja makuuhuone pientä päivitystä.

Kävin viime lauantaina Kuopion Ikeassa bussireissulla. Ostoksia tuli kolme kassillista! HUH! Ostoslistalla olikin kaikenlaista, kun ei ole aikoihin tullut käytyä. Makkarin seinällä olleille julisteille sain ostettua viimeinkin kehykset, jotka sain nyt paikoilleen. Vielä en halunnut niille seinään laittaa koukkuja, vaan taulut pääsivät sängynpäätyä koristamaan.Päivitystä saatiin myös sängyn päälle, kun sain ensimmäiset ompelukset Kankurissa painetuista kankaista valmiiksi. Kun pyysin tarjousta kaitaliinoista, niin arviolta heitin tietyn määrän painokuvia ja kankaan menekkiä. No kuvia menikin oletettua vähemmän
ja kankaasta jäi hieman hukkapaloja, niimpä painoin lisäksi muutaman tyynyn.Halusin näistä tyynyistä isot, jotta niihin mahtuu normaali tyyny sisään. Minusta on kurjaa kaivaa unityynyä päiväpeitteen alta, kun menee päiväunille. Nyt kun koristetyyny on normaalin tyynyn kokoinen, ei unityynyjä tarvitsekkaan kaivella. Näiden tyynyjen kuviot tuli painettua viimeisenä kauheassa kiireessä ja en mitannut niiden paikkoja tarkasti. Melko hyvin ne kuitenkin osuivat kohdalleen.P.s. Lauantaina tuli siis käytyä Ikeassa ja heti sunnuntaina löytyi uusi idea, johon olisin tarvinut muutaman tarjottimen juuri sieltä.
Plääh! No jospa kesän aikana tulisi jostain ohi ajeltua ja saisin tarjottimeni ostettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti