11. joulukuuta 2014

Juoluinen kukka-asetlma kurssi

Tänään oli mukavaa tekemistä illalla. Olin nimittäin työpaikan järjestämällä kukka-asetelma kurssilla. Kurssi järjestettiin Kokkolassa Lindell Flower- kukkakaupassa. Siellä oli ensin tarjolla hieman kahvia/ glökiä ja pientä syötävää. Siinä samalla kun me sitten kahviteltiin, niin omistaja näytti ja kertoi meille, kuinka kukka-asetelmia tehdään.


Malliksi ohjausosiossa tehdyt asetelmat

Sitten päästiin siihen mielenkiintoisimpaan osioon, eli tutustumaan kukka ja astia tarjontaan ja tekemään itse asetelmia. 
Oman astian sai ottaa mukaan ja tehdä asetelman siihen, tai sitten ostaa astian sieltä. Minä tietenkin unohdin koko astia asian ja jouduin (sain) ostaa astian(t) sieltä. Kerrankin kävi tuuri, sillä löysin molemmat asetelmapurkkini ale-  laarista. Ruskea keraaminen säilytyspurkki maksoi vain 1€ ja valkoinen puukassi 5€! Aikaa astioiden ja kukkien valitsemiseen mulla meni kyllä melko kauan, mutta miettiminen kyllä kannatti, asetelmat valmistuivat sitten melko joutuisaan ja niistä tuli tosi ihania. Ei ehkä ihan perinteisin jouluasetelma, kun tein sen kahteen eri astiaan ja väreinä oli ruskea/ ruskeanpunainen, valkoinen ja vihreä, mutta sopii meille.


Kauppa oli kyllä täynnä kaikkea ihanaa. Kukkia, valmiita asetelmia, istutusastioita, maljakoita ja sisustustavaraa jouluisesti esillä. 

Kotona asettelin kukka-asetelmani keittiönpöydälle yhdessä pähkinäpurkin kanssa. 
Tässä on kyllä meidän joulun värit ja tunnelma hyvin edustettuna. Nämä onkin nyt sitten ekat joulujutut tälle vuodelle. En ole vielä ennättänyt tehdä kotona mitään muuta joulun eteen, mutta eiköhän tässä vielä hyvin ennätä. Yleensä vain olen niin ajoissa.

Ruskea purkki: Sypressi, Muratti, minikokoinen valkoinen Tulilatva
Valkoinen astia: Kissus, punainen Muorinkukka ja Skimmia4 kommenttia:

 1. Onpa hauskaa, että työpaikalta järjestetään tuollainen kurssi. Sievät asetelmat teit kotiinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä kiva, kun työpaikan kautta on välillä tällaisisia kivoja juttuja tarjolla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Olin kyllä tosi tyytyväinen tuotoksiini. Hauska kurssi muutenkin.

   Poista