1. kesäkuuta 2014

Haastettuna


Olen saanut kahdesta blogista 11-11-11- haasteen. Siinä pitää kertoa 11 asiaa itsestään, vastata 11 haaastajan esittämään kysymykseen ja esittää 11 kysymystä  eteenpäin 11 haastettavalle blogille. Tarkoituksena on haastaa blogeja, joilla on alle 200 kirjautunutta lukijaa
ja näin saada niille lisää näkyvyyttä ja mahdollisia lukijoita.
Ensiksi siis asioita itsestäni:
 1. Pidän villasukkia kesät talvet, niin päivällä kuin yölläkin.Välillä toki olen ilmankin, mutta villasukat ovat parhaat, eikä niitä ilman voisi elää.
 2. En tykkää yhtään villasukista jotka eivät ole samanlaiset keskenään. Esim. liukuvärjätystä langasta tehdyt sukat, joita ei ole kohdistettu, ovat mielestäni rumia.
 3. Rakastan uusia projekteja, käsitöitä yms. Aina on kesken paljon kaikkea, eivätkä ne kaikki valmistu koskaan. Jonossa on vaikka mitä, jotkin pääsevät toteutukseen, jotkut muuttavat muotoaan jonotuksen aikana ja jotkut hyljätään jo ideoina. Haluaisin kokeilla ja tehdä niin paljon kaikenlaista ja aika ei riitä ihan kaikkeen millään.
 4. Olen valmistunut kolmeen ammattiin. Jos olisi aikaa ja rahaa voisin hyvin opiskella vielä pari lisää. Uusien ja mielenkiintoisten asioiden opiskelu on mukavaa.
 5. Minulla on ollut blondit, useamman punaiset ja ruskeat, sekä mustat hiukset ja lähes aina ne ovat olleet vähintään niin pitkät, että on saanut kiinni. Nykisessä mallissa olen viihtynyt jo pari vuotta ja näillä taidetaan mennä eteenkin päin. Viihdyn hyvin.
 6. Minulla on ollut monia lemmikkejä, mutta nyt olen tylsä äiti, enkä ole suostunut lasten tahtoon ja ottanut heille mitään. Mutta jos ottaisin jonkin, olisi se kissa.
 7. Lempikukkani on pioni
 8.  Lemppari liikuntalaji on Pilates. Sen avulla olen saanut selkäni kuntoutettua, se on riittävän rauhallista, mutta tehokasta. En kykene edelleenkään nopeatempoisille jumpille tms.
 9. Luin horoskoopistani, että Vesimies on sosiaalinen erakko ja se kyllä pitää kohdallani paikkansa hyvin.
 10. Ennen luin paljon lehtiä, nyt blogimaailman myötä on lehtien lukeminen ja selailu vähentynyt radikaalisti... nyt tulee saleiltua blogeja :)
 11. Pidän blogeista joissa on hyviä, isoja kuvia ja aika vähän tekstiä. Jos postaukset on pääasiassa kirjoitettuja, en monestikkaan jaksa lukea niitä. Myös selkeä ulkoasu blogissa miellyttää kovasti. (Tämä oma postaus olisi aika paha, paljon tekstiä ja vähän kuvia.)
Villa Adeleine- blogista sain tällaiset kysymykset:
 1. Mistä vuodenajasta pidät eniten? Loppukesästä
 2. Lempi värisi? Musta ja valkoinen
 3. Mitä asiaa inhoat eniten? Kuhisevia ötököitä, joita on paljon yhdessä, kuten toukkia. Kaksinaamaisuutta ihmisissä
 4. Harrastuksesi? Harrastan paljon kaikenlaista. Osa harrastuksista on ajottaisia, kun aika ei riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Harrastuksiin kuuluu mm. blogin pitäminen, käsityöt laidasta laitaan, puutarhanhoito, liikunta, kirjat (lukeminen ja kuuntelu) ja sisustaminen.
 5. Kierrätätkö? Jos kyllä, niin mitä? Kierrätän. Meillä pitää lajitella roskat poltettaviin ja maatuviin jätteisiin. Lisäksi ihan normaalit, kuten paperi,pahvi, metalli ja paristot. Me viedään myös säännöllisesti hyötykäyttöasemalle lasti, jossa sitten laitetaan roskat eri kategorioihin. Lisäksi myyn tai lahjoitan hyväntekeväisyyteen lastentavaroita ja muuta kamaa mikä on jäänyt käyttämättä, tai en halua enää muusta syystä säilyttää. Ostan myös tavaroita käytettynä, jos löytyy sopiva tarpeeseen.
 6. Suunnitteletko eteenpäin vai päivä kerrallaan? Suunnittelen eteenpäin, mutta elän suunnitelmia päivä kerrallaan. Matkan varrella suunnitelmat saattavat tosin muuttua toisenlaisiksi.
 7. Lempi ruokasi? Tämä on paha. Nyt tekisi mieli hyvää salaattia, pihviä tai kanaa ja lohkoperunoita.
 8. Entä mikä herkku maistuu parhaimmalle? Suklaa ja jäätelö
 9. Millä tavoin ilahdutat muita? Riippuu tilanteesta ja ihmisestä. Olen monipuolinen.
 10. Sisustyylisi? En varsinaisesti tiedä. Pidän New England- tyylistä, skandinaavisuudesta, teollisuus jutuista, tanskalaisesta maalaistyylistä ja suomalaisesta maalaisromantiikasta, mutta kaikesta tästä ilman turhaa hörhellystä. Meillä on sisustus sekoitus vähän kaikkea mistä pidän ja minkä mies kelpuuttaa. Kodin pitää olla kompromissi, missä molemmat viihtyy.
 11. Mistä unelmoit? Tällä hetkellä, että saataisiin autotalli (joka on vasta päässä suunnitelmissa) ja pihajutut (jotka ovat jo paljon konkreettisemmin suunniteltuja) tehtyä valmiiksi.Arjen timantteja- blogin kysymykset olivat tämänmoiset:
 1. Onko sinulla mottoa? Jos on, niin mikä? Ei oikeastaan ole. Ehkä se, että pitää pyrkiä elämään niin, ettei sitä tarvitse katua myöhemmin. Että pitää olla rehellinen itselleen ja toimia omantunnon mukaan.
 2. Miten hemmottelet itseäsi? Riippuu tilanteesta. Tällä hetkellä hemmottelusta käy, kunpääsee pihahommiin. Hyvä ruoka ja seura ovat kanssa kivoja.
 3. Suositko pukeutumisessasi ja sisustamisessa samoja värejä? Kyllä ja ei. Valkoista ja ruskeaa löytyy molemmista. Mustaa lähinnä pukeutumisesta.
 4. Jos joutuisit lähtemään kotoasi ja saisit ottaa mukaasi vain yhden tavaran, mikä se olisi? Paha. Tykkään kuljettaa mukanani, vanhoja tavaroita. Mikään omistamani ei kuitenkaan ole korvaamatonta, kaikkea ilmankin voisin elää (en vain tahdo). Ihmisten lisäksi ottaisin ihan vain käsilaukun sisältöineen.
 5. Paras kesäjuoma? Ja nyt ei saa vastata: vesi. Valitaan vaikka päärynäsiideri
 6. Mansikka, vadelma vai mustikka? Tykkään näistä kaikista paljon, mutta valitaan mansikka.
 7. Meri vai järvi? Kumpaankaan minulla ei ole intohimoista suhdetta, mutta joen lähellä asuneena, valitsen sen. Eli joki.
 8. Kesäpiipahdusvinkki kotiseudultasi; kiva kahvila, myymälä, nähtävyys, uimaranta tai vaikka hauska leikkipaikka? Meiltä kivenheiton päässä sijaitsee Toivosen kotieläinpuistio ja museokylä. Siellä tuntuu käyvän väkeä, oli keli mikä hyvänsä. Nähtävää on isoille ja pienille.  Sen vieressä on kiva kahvila, jossa on myös antiikkia ja jäätelöä myynnissä.
 9. Miksi bloggaat?  Harrastukseksi. Touhuan ja teen kaikenlaista, on kiva saada itsellekkin muistiin asioita, jos se sitten ilahduttaa muitakin on se kiva juttu :)
 10. Mitä tekisit jos voittaisit nyt 100 000 euroa? Sen autotallin ja pihan. Lopuilla voisi maksaa vaikka asuntolainaa ja käydä lomalla.
 11. Lempituoksusi? Hajuvedessä se on Calvin Klainin Eternity moment. Ihania tuoksuja luonnossa ovat mm. lehmuksen kukat ja mustikka metsä marja-aikaan. Eräs mieleen painunut tuoksu on Kiinan matkalta -98, kun puutarhassa johon tutustuttiin, tuoksuivat lootuksen kukat.


Sitten omat kysymykseni haastetuille:
 1. Mikä blogin pitämisessä on mukavinta?
 2. Millaisista blogeista pidät?
 3. Ihanin paikka jossa olet käynyt?
 4. Mikä on lempiharrastuksesi ja miksi?
 5. Jos saisit valita millaisen työn tahansa, mitä tekisit?
 6. Onko kesälomasuunnitelmia?
 7. Oletko jo heittänyt talviturkin?
 8. Millaisessa paikassa/ ympäristössä/ ilmastovyöhykkeellä asuisit jos voisit valita mitä hyvänsä?
 9. Mitä tai millaisia kasveja inhoat? Rikkaruohoja ei nyt kelpuuteta vastaukseksi.
 10. Entä mitkä ovat suosikikasveja?
 11. Paras jäätelö?


Lopuksi ne haastettavat blogit. Kävin bloggerin kautta seuraamiani blogeja lävitse, heidän julkaisujen mukaan ja siinä järjestyksessä kun törmäsin alle 200 lukijan blogiin haastoin sen, eli haastetut blogit ovat:
 1. http://paarynapuunvarjossa.blogspot.fi/
 2. http://hernepensas.blogspot.fi/
 3. http://hemmahosoja.blogspot.fi/
 4. http://vaaleansininenuni.blogspot.fi/
 5. http://familyliving2.blogspot.fi/
 6. http://puutarhaksi.blogspot.fi/
 7. http://icepuppet.blogspot.fi/
 8. http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/
 9. http://sikseskivoi.blogspot.fi/
 10. http://silmukansaalistus.blogspot.fi/
 11. http://www.kakkukatri.com/

5 kommenttia:

 1. Kiitosta ! Kunhan alkukesän kiireet helpottavat...
  Minkäslainen tuo bloggerin lista on ? Täytyypä katsoa, jos löydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän siis blogia bloggerin kautta. Siellä omalle etusivulleni olen lisääyt ne blogit joita seuraan. Kun johonkin näistä blogeista tulee uusi päivitys näkyy se tällä etusivulla. Samaan tapaan kuin joillain on blogin sivupalkissa seuraamiensablogien päivityslista. Minullahan tuosssa sivupalkissa on vain blogien nimet/ linkit niihin.

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Tulossa pian hyvin tekstirikas postaus ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Tämä on tullutkin tehtyä jo useampaan kertaan, mutta voisin yrittää tehdä tämän vielä kerran :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mari! Jollen ihan väärin muista olen tämän jossain vaiheessa tehnyt, mutta katsotaan saanko hoidettua uudestaan :-) On noissa sinun saamissa kysymyksissä ollut vastaamista :-))

  VastaaPoista