8. kesäkuuta 2013

Istutuksia tehty

Muutamia istutuksia ollaan saatu tehtyä. Kovin vaatimattomilta ne näyttää, kun kasvit ovat vielä niin pieniä ja harvassa, mutta ei kai siihen mahdottomia aikoja mene, kun kasvavat isoiksi, reheviksi ja täyttävät alueen.


Tähän takapihan istutukseen tuli Kamtsatkantöyhtöangervoja kiven vasemmalle puolen, Jättipoimunlehtiä ja Tarhakuunliljoja ("Halcyon") kiven etupuolelle, sekä Syyshortensioita ja Arovuokkoja kiven oikealle sivulle. Kiven taakse tuli valkoista pihasyreeniä ja sen juurelle pikkuorvokeita.


Tähän ryhmään istutettiin kaksi Siivosenlehmusta ja Pikkuherukoita. Lehmus on yksi minun lempipuista. Voi kuinka ihananalle se tuoksuukaan kukkiessaan heinäkuun lopulla <3 Siivosenlehmus on Puistolehmuksen kanta. Sen ei pitäisi vesoa niin voimakkaasti, kuin muiden Lehmusten ja sopivalla kasvupaikalla ei pitäisi olla kovasti kirvoja. Toisinaan Lehmuksissa on nimittäin niin paljon kirvoja, että kaikki puun lehdistön alapuolella on aivan tahmeana niiden eritteistä. Toivon siis tosiaan, ettei kirvoja tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti