10. tammikuuta 2016

Kastehelmiä keittiössä

Ihastuin näihin kastehelmiastioihin muutama vuosi sitten, kun ne tulivat uustuotantoon. Silloin pyysin mieheltäni, sitä jalallista kakkulautasta lahjaksi ja sainkin. Nyt vuosi sitten, kun mentiin kihloihin, saatiin perheeltäni asetteja/ kakkulautasia ja isoja tarjoilulautasia kihlajaislahjaksi. Nämä juhla-ajat ovat niin sopivia sellaiselle suoralle vihjailulle kotona, että mitä sitä voisi lahjaksi ostaa... Joten kas kummaa meillä on nyt kolme ihanaa lasipurkkia ja pojan mummolta saatiin vielä tuikkulyhdytkin samaa sarjaa.
En yhtään ihmettele, että sarja on suosittu. Astiat ovat nii kauniita, ajattomia ja monikäyttöisiä. Minulle nämä, niinkuin lähes kaikki astiat meillä, ovat jokapäiväisessä käytössä olevia. Mitä sitä hilloamaan kaapissa kauniita astioita vain juhlia varten, kun arjestakin voi tehdä hivenen kauniimpaa niiden avulla. Kyllä siitä juhlasta saa taas juhlavamman lisäämällä hieman koristelua tms.


Toinen lahjaksi tulleista tuikkulyhdyistä oli keltainen. Meillä ei keltaista ole juuri missään, mutta näin kevättä kohden mennessä se saattaakin olla oikein kiva piristysväri, joten voisinkin hankkia jotain muutakin keltaista meille.

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Minustakin nuo ovat hyvin kauniita! Meiltä löytyy lautasia, kakkuvati ja tuikkulyhtyjä :)

  VastaaPoista
 3. Sain ajatuksesta kiinni, miksi pitää niitä kaapissa. Minulla on kaunis astiakaappi lasiovilla, siellä pidän niitä harvoin käytettyjä pyhäastioita. Nyt taidan muuttaa ajatuksiani, myös arkikäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Arki piristyy kummasti, kun kaurapuuroa syö hienolta lautaselta.

   Poista