14. lokakuuta 2015

Raitamekko ja kiipeilevät kissat

Ompelin itselleni trikoosta mekon, aiemmin testasinkin saman mallin tunikan kaavaa, klik. Olen kyllä tykästynyt tähän Ehta-malliin. Se istuu itselleni hyvin. Kankaat tilasin Jyväskylän kangaskaupasta, mustavalkoista leveää raitaa ja mustaa hyvin joustavaa trikoota.
Tästä tuli tällainen rento mekko. Sopii tällaiseen syyslomaviikon vapaapäivään hyvin. Olo on flunssainen... ääni poissa ja kurkku täynnä limaa ja nenänkin alle pukkasi yskänrokon. Vapaapäivät tuli kyllä juuri hyvälle paikalle, jospa tämän flunssan saisi podettua pois. Olo ei ole kovinkaan hehkeä. Asiaa ei yhtään myöskään auta ruvella oleva ohimo... Olen tohelo, juu. Ostin nimittäin uuden kihartimen ja kokeillessani sitä ekaa kertaa tökkäsin sillä ohimoon ja palovammahan siihen tuli. Voin kertoa, ettei kannata kokeilla.

Eilen poika tuli kotiin isältään ja samalla kertaa tuli miehenkin lapsista 2/3 syyslomanviettoon. Nyt on talo taas täynnä elämää :) Kun mies kotiutuu töistä lähdetään juhlistamaan hänen keskimäisen lapsensa synttäreitä ja mennään ulos syömään. Synttärit meni jo, mutta ei olla lapsia nähty kesän jälkeen, niin juhlitaan sitten nyt. Kivaa ja kurjaa... Kurjaa siksi että olen vähän puolikuntoinen, mutta toisaalta juuri siksi kivaa mennä ulos syömään, eikä tarvi itse alkaa teekemään ruokaa. Ja juhliminenhan on kyllä aina kivaa :) Mariija täytti jo kolmetoista! Aika hurjaa, että pienestä tytöstä on tullut nyt virallisesti teini <3

Mariija otti minusta nämä kuvat. Pihalle kun mentiin pyörimään, syöksyivät kissat tietenkin heti paikalle. Syliin kun otin, alkoi Frodo heti tavoitella korkeuksiin ja kun sen maahan laskin, niin kiipesi samantien puuhun. Koitin kuijata sitä hyppäämään syliini ja melkein se hyppäsikin, mutta lopulta jänisti ja kiipesi itse puusta alas. Kissat ovat löytäneet tiensä myös meidän välikattoon, siellä on visiin hiiriä, kun sinne niin mieluusti menevät. Kulkureitti menee terassin rimoituksia pitkin katolle ja räystään alla olevasta kolosta välikattoon. Tänään Bella päätti mennä katolle. Katolla oli ollut kosteutta ja yöllä pakkasta, niin alashan se sieltä tuli liukumäki tyylillä. Onneksi ei käynyt kuinkaan. Muutenkin hyppivät kyllä tuolta korkudelta maahan, kun alaspäin eivät noita rimoituksia osaa kävellä.


2 kommenttia:

  1. Noi kissat on sitten sulosia. Olet taitava käsistäsi. Ennen kaikkea ihastelin mustikkahuivia. Sen värit yhdistettynä kiven ja kärrynpyörän väriin niin olipa harmooninen väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pojat on kyllä ihania :) Kiitos kiitos, kun työ on mielikuvituksetonta, niin pitää koittaa korvata sitä vapaa-ajalla. Mustikkahuivi on kyllä kaunis minustakin, välitän ihailusi sen tekijälle :)

      Poista