12. lokakuuta 2015

Arjen luksusta, eli kylppäri

Meille arjen luksusta löytyy makuuhuoneen yhteydessä olevasta omasta kylppäristä. Kylppäriä ei olekkaan tullut esiteltyä pitkään aikaaan ja täältä löyty monta uutta asiaa. Häämatkalla käytettiin  kihlajaislahjaksi saatu Pentikin lahjakortti loppuun, aiemmin jo ostettiin sillä peili ja valokuvakehyvkset makkariin. Nyt ostettiin Pentikin Turun liikkeestä hopean värinen tarjoilualusta, joka päätyi kylppäriin korualustaksi, sekä Pentikin käsi- ja kylpypyyhkeitä ja leikkuulauta.
Suihkutilan erottava lasi vielä uupuu, mutta eiköhän sekin jossain välissä saada siihen hankeíttua. Kertaalleen jo kävin kysymässä asiasta lasitusliikkeessä ja heidän piti tulla ottamaan mitat. He eivät kuitenkaan tulleet ja asia jäi. Pitäisi mennä käymään siellä uudelleen. 
Seinällä olevat Mikki- taulut on tosi vanhoja. Rakastan tuollaista vanhaa Mikki Hiirtä. Mielestäni taulut tuovat kylppäriin sitä luksusta, mitä tänne haluttiinkin. Valkoinen seinä olisi pelkästään sitäpaitsi hieman tylsä, taulut piristävät sitä kivasti.

Häämatkalla laivalla ollessa, ostettiin molenmille myös uudet tuoksut. Minä sain Esteé Lauder:in Pleasure Florals uutuustuoksun ja Samuli valitsi  Arman:in Sport Code tuoksun. Molemmat on mielestäni tosi onnistuneita valintoja, voin suositella! Tuoksut ovat meillä esillä vanhan hopealautasen päällä tai hopeoitu se varmaankin on. Neilikoita pääsi kylppärin kosisteeksikin, kun varret katkesivat kimppuaja tehdessä. Jep, minä olen välillä tohelo :)

Suihkun puolela meidän kylppäristä löytyy sadesuihku. Mies tykää siitä enemmän kuin minä, sillä en tykkää pestä sillä hiuksiani ja käytän pääasiassa käsisuihkua. Pesuienille on löytynyt luonnollien säilytytyspiakka ainoalta vakaalta pinnalta, eli ikkunan edestä. Kissat kun tykäävät istua säliseinän päällä ja tiputtaa kaikki siinä olevat tavarat. Siihen pitäisi myös kyllä piaan saada hankittua lasi ja ovi, estämään veden leviämistä. Nyt pitää joka kerta kuivata myösan puoleinen lattia suihkun jälkeen.Pentikin pyyhkeet kyllä vaativat muutaman pesukerran, ennenkuin kuiasivat kunnolla. Niissä oli kyllä tosi kaunis valkoisen väri ja sievä kuvio, mutta kylpypyyhe täytyi pestä kahdesti 95 asteen valkopesussa, ennankuin se kuivasi kunnolla. Nyt ne on kyllä ihanat käyttää. Toivottavasti ovat laadukkaita ja kestäisivät pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti