2. toukokuuta 2015

Itte tein ja kierrätin

Pääsin yhteen kirjaprojektiin mukaan, reilu vuosi sitten. Madame B.C- blogin Mariko lähestyi minua ja ehdotti osallistumaan idea kilpailuun, muutamalla itse tekemälläni jutulla. Kilpailun parhaat ideat pääsisivät hänen Itte tein ja kierrätin- kirjaansa. 
Kirjoittajan kuvaus kirjasta löytyy TÄÄLTÄ.Minun ideoistani kirjaan pääsi mukaan ontelokuteesta ja puuhelmistä tehdyt helmet. Kun kirjaan mukaan pääsystä kerrottiin, niin sitten piti tietenkin lähettää tekemiäni helmet kuvattavaksi. Kirjan tekoprosessi venyi melkoisesti alkuperäisestä suunnitelmasta. Samoin kuvaustuotteiden palautus, joka hieman harmitti, mutta tulivat ne sieltä takaisin lopulta. Kirjakin saatiin viimein julkaistua ja ideakilpailusta kirjaan päässeet ideat, palkittiin vasta ilmestyneellä kirjalla. Kirjassa on paljon kivoja ideoita monenlaiseen kierrättämiseen. Kunnolla en kirjaa vielä ole ennättänyt lukea, mutta selaillessani on muutamia ihan kokeilemisen arvoisia ideoita sattunut silmään. Ainut mikä hieman harmittaa on, että vaikka kuvat helmistä ovat kauniita, ei ne silti pääse kunnolla oikeuksiinsa, eikä yhdessäkään kuvassa näy päiden yhdistämiskohtaa. Kauniita kuva kuitenkin tuli :)


Koska olen helmeni esitellyt blogissani jo ennen kilpailuun osallistumistani, niin en postausta poista, vaan annan sen teille vinkiksi ja makupalaksi kirjasta. Postaus helmistä löytyy TÄÄLÄ. Jos kiinnostuit, niin kirja on myynnissä esim. kustantamon sivulla, TÄÄLLÄ.
Löytyy myös ainakin Suomalaisen kirjakaupan, Adlibsiksen, Booky.fi ja Suuren suomalaisen kirjakerhon- nettikirjakaupoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti