27. marraskuuta 2014

Pähkinäpurkki

Tein muutamia muitakin hyviä ostoksia viime viikolla N'Stylestä, samalla kuin ostin Frodolle sen uuden korin.
Kun näin tämän lasipurkkisarjan tiesin heti tarvitsevani sen ja käyttökehdekkin oli välittömästi selvillä :)
Siellä oli paljon kivoja tavaroita -50% ja -70% alennukilla. Purkkisetti oli -50% ja hintaa jäi vain 12,50€.


Olen huomannut, että jos jokin asia pitää saada osaksi jokapäiväistä elämää, pitää se olla helposti saatavilla. Meillä on uusien elämäntapojen yhteydessä opeteltu syömään pähkinöitä, siemeniä ja manteleita. Jotta näitä muistaisi joka päivä ottaa, pitää ne olla esillä. Aiemmin pähkinöitä oli tarjolla mariskool tyyppisessä astiassa, mutta minua hieman häiritsi astian avoimuus. Eteenkin kun on eläin talossa, tuntui että ruokaan menee kissankarvoja ja pölyyntyyhän ne avoimessa astiassa muutenkin. Tällainen kannellinen lasipurkki on siis aivan loistava tähän tarkoitukseen.


Purkki on myös tosi kaunis pöydällä, kun se on täynnä erimuotoisia ja värisiä pähkinöitä ja manteleista. Mieskin tuumasi, että näyttää oikein herkkupurkille. Olen niin tyytyväinen, että olen hänetkin saanut houkuteltua syömään näitä herkkuja.


Vielä en ole keksinyt mitä tuohon purkkisetin toiseen osaan laittaisin tarjolle, mutta eiköhän sillekkin käyttöä löydy. 
Siihen saakka saa purkki olla yksiosaisena pöydällä. 


P.S. Arvonta on jo melko lähellä. Facessa enää yksi tykkäys niin sata täynnä. Täälllä blogin puolelta puuttuu vielä kahdeksan, niin sitten saadaan se arvonta käyntiin. Käykäähän siis kirjautumassa lukijoiksi. Arvonta palkinto on melkein kasassa. Minulla on vielä yhden osan tekeminen siitä vielä hieman kesken... Tekeillä on siis käsityö, joka on aikas ihana. Palkintoon kuuluu myös Soap&Balsam:in yksi yleellisen ihana tuote. Kannattaa siis kirjautua lukijaksi ja osallistua arvontaan, kun on sen aika.

4 kommenttia:

 1. Purkin alaosaan voisi laittaa myös terveellisiä kuivattuja marjoja; mustikkaa, karpaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää koittaa jotain terveellistä herkkua sinne katsella. Kuivatuista karpaliosta tykkään kyllä kovin, joten oikein hyvä idea :)

   Poista
 2. Miustakin on tärkeää pitää asioita esillä. Kaappien perälle monet asiat unohtuu. Kuivatut karpalot on tosi kivoja myös leivässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeenomaan se kaapin perällä säilyttäminen on riskaapeliä puuhaa. Aika monta juttua olen sinne uhohtanut ;)

   Poista