29. heinäkuuta 2014

Huh hellettä ja vesipullopussi

Hengissä ollaan, vaikka blogin puolella onkin ollut hiljaiseloa. On olleet niin mahtavat kesäkelit, että on pääasiassa nautittu niistä.
On uitu, grillailtu ja juhlittu yhdet synttäritkin. Meillä on nyt virallisesti ensimmäinen teini- ikäinen perheessä :)
Siivoushommat on myös jatkuneet, nyt kun varasto on kunnossa siirryttiin välikaton varastotilaan. Tyhjennettiin se, tehtiin kunnon lattia ja hyllyjä ja raivattiin kaikki roju pois. Hyötyjäteasemalle on mennyt monta kuormallista roskaa ja autokatoksessa on kasa tavaraa jotka pitäisi myydä tai lahjoittaa pois. Multa pääsi myös loma loppumaan keskellä mahtavimpia helteitä ja jouduin raahautumaan työmaalle. Olishan sitä voinut vielä parisen viikkoa lomailla ihan hyvin, mutta ei atua.
Jostain lehdestä bongasin keväällä ohjeen Vesipullopussille. Päätin kokeilla tehdä tällaisen, koska helteillä pitää muistaa myös juoda. Eteenkin kun kävelyllä käy, tahtoo juomiset jäädä väliin. En tykkää kantaa pulloa kädessä, eikä juoksuun tarkoitetut juomavyöt ole minusta kivoja käyttää kävellessä.


Ihan kiva tästä tuli. Koko on isompi, kuin oli tarkoitus. Olin suunnitellut tätä ihan puolen litran puloille, mutta tuonne mahtuukin tuollainen jumppapullo hyvin. Hihna on pitkä ja yltää hyvin olan yli. 
Tuo pussi verkkoneule oli inhoittavaa tehdä. Aiemmin huiviin tekemäni verkkoneule oli paljon mukavempaa neuloa. Tämä oli hidasta ja silmukat piti olla mielestäni avian vääriltä puolin, oli hankalaa saada niitä neulottua. No pussi on nihkeästä neulonnasta huolimatta valmis. Jos teen joskus toisen, täytyy hieman kehittää ohjetta paremmaksi. Tähän en viitsi edes ohjetta julkaista ja eihän se olekkaan edes minun. Yhtään en muista mistä sen otin, olin vain kuvannut ohjeen kännykällä, enkä ollut ottanut lehden tietoja ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti