27. maaliskuuta 2013

Leipomuksia
Pidin tänään oikein perinteiset Tupperware kutsut. Kutsuttuja oli kolmisenkymmentä, mutta kuinkas ollakkaan paikalle pääsi tulemaan vain kaksi vierasta. Muutamalta sain tilauksen välitettäväksi esittelijälle. Nyt on ärhäkkää flunssaa liikkeellä, todella moni joutui peruttamaan sairastuttuaan. Esittelijä pyysikin kertomaan kaikille, jotka eivät päässeet paikalle, että tilausaikaa on sunnuntaihin asti.

Tarjoiluna vieraille ( ja jäi vähän myös kotiväelle...) oli Toffee-karpalokakkua ja tupperwaren rengasvuokaan tehtyä voileipäkakkua. Oli muuten todella hyviä molemmat. Voin suositella!


 Toffee-karpalokakun ohje on suoraan Kinuskikissan sivuilta. Hyvin toimi näin pääsiöäisen allakin, vaikka ohje onkin ehkä hieman jouluinen. Ennenkaikkea tämä oli todella helppo ja nopea tehdä, jos toffeen keittämistä ei oteta lukuun.Voileipäkakkuja olen tehnyt todella vähän. Olen pitänyt niitä jotenkin hankalina... No tämä ei ollut ollenkaan hankala ja muotokin on paljon hauskemi kuin perinteinen neliö. Ohjeen otin Pullahiiren blogista, kiitos vain hänelle loistavasta reseptistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti