29. maaliskuuta 2016

Helmililjoja kipsimunissa

Tänä vuonna meidän pääsiäistä koristavat hemlmililjat ja pikkunarsissit. Helmililjat mahtuivat sopivasti koristamaan pari vuotta sitten tekemiäni kipsimunia. Juttua munien valmistuksesta löytyy  TÄÄLTÄ. Vaikka pääsiäinen livahtikin jo ohitse, niin onneksi pääsiäiskukat koristavat kotia ja luovat keväistä tunnelmaa, sen jälkeenkin.


Yksi eniten käyttämistäni maljakoista on ehdottomasti ollut Perfect home kutsuilta ostamani malja, betonialustalla. Se on ollut joka päivä jollain tavalla käytössä, siitä saakka, kun sen olen ostanut, siis jo monen vuoden ajan. Nyt siihen pääsi esille narsissipurkki. Ruman purkin peitin laivinpaperiin käärimällä ja ympärille kieputin juuttinarua. Monikäyttöistä tuo leivinpaperi :)



Olohuoneenkin puolelle pääsi muutama kukka tuomaan keväistä ilmettä. Sohvaan vaihdoin valkoiset tyynyt, mutta talviverhoja en ennttänyt vielä vaihtaa keväisempiin. Pikkuhiljaahan se kevät luontoonkin tulee, miksei siis kotiinkin vähitellen.



Huonekuusi oli tänäkin vuonna päässyt hieman kuivahtamaan, ei onneksi yhtä pahoin, kuin viime vuonna ja kun leikkasin siitä alimmat oksat pois, niin se näytti vielä ihan kelvolliselta. Jospa sen kanssa tällä kertaa onnistuisin paremmin, kuin aiemmin. 
Kesällä se pääsee kasvihuoneeseen, jos sinne asti selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti