23. syyskuuta 2013

Tyytyväinen ja väsynyt

Viikonloppu ja risteily on takana.
Poskia kiristää, vatsalihakset on kipeinä ja ikää tullut ainakin viisi vuotta lisää, kaikesta siitä nauramisesta! 
Oli aivan mahtavaa nähdä kaikki opiskelukaverit, niin monen vuoden jälkeen. 
Vuosien varrelta, oli itse kullakin tarttunut paljon elämänkokemusta, tavalla ja toisella.
Kukaan ei ollut muuttunut yhtään ja jutut jatkui tuttuun tapaan, aivan kuin olisi tavattu viime viikolla, eikä yli vuosikymmen sitten.


Vuorokausi vierähti todella nopeasti kuulumisia vaihdellessa.
Kotona vasta huomasin, etten ottanut juuri edes kuvia laivalta. Toki otin muistoja ihmisistä, mutta hieno laiva jäi kokonaan kuvaamatta. Tuliaiset muistin sentään ostaa kotiväelle.

Itselleni ostin vain uuden kynsilakan, valkoista Tobleronea ja luonnonsaippuan. Saippua ei ollut edes laivan valikoimista, vaan eräältä opiskelutoveritamme. Hän oli tehnyt mahtavan elämänmuutoksen ja alkanut yrittäjäksi, valmistamaan käsintehtyjä egologisia saippuoiota ja voiteita. Mutta niistä kerron tarkemmin toisella kertaa, kun ensin hieman testaan niitä.


Heti kun laiva lähti mentiin porukalla buffettiin syömään ja siitä sitten yökerhoon.
Yökerhossa oli esiintymässä Stig ja sen jäleen show-bändi Osmos Cosmos. Hyvin olivat toisistaan poikkeavat esitykset... 
No pääasiahan ei reissussa onneksi ollut esiintyjät. Vaikka Stig oli kyllä omalla tavallaan hurmaava.

Aamulla meriaamiainen, ostoksille ja kuulumisia vaihtamaan oikein heuvotteluhuoneeseen. Siellä oli ihanat tarjoilut. Nam! Päivä hujahti hetkessä ohitse. Meidän automatkat kyllä pitkitti osan porukan yhdessäoloa monella tunnilla mennen tullen, mutta se ei haitnnut yhtään, juttua kyllä riitti. Kotona olin vasta kahdelta yöllä ja aamulla piti seitsemäksi töihin. Kyllä väsytti (edellinenkään yö kun ei järin pitkä ollut)! Hyvät fiilikset jäi reissusta. Otetaan muutaman vuoden kuluttua uudelleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti