7. toukokuuta 2017

Arvontamuistutus

Kesäpesä, Avaa ovi onnelliseen kesään- kirjan arvonta on käynnissä. Arvontaan pääset osallistumaan täältä.
Tämä kirja on täynnä suomalaisten omia kesäparattiiseja. Mökkejä järven rannalla, pihakeittiöitä ja majoja puutarhassa, ihania ideoita ja herkullisia reseptejä. Kirjaan on koottu kauniita kuvia ihmisten toteutuneista kesäunelmista.


Arvonta ajankohta lähestyy pikku hiljaa. Lupasin suorittaa arvonnan, kun kirjautuneita lukijoita on 200, aikaisintaan kuitenkin äitienpäivän iltana. Äitienpäivä on viikon päästä ja lukijoitakin on tullut lisää. Jotta arvonta saadaan suoritettua, niin vielä tarvitaan kirjautuneita lukijoita lisää.



Kirjautunut lukija tarkoittaa sitä, että tuolla oikeassa sivupalkissa näkyy oma profiilikuva ja nimi, kun kommentoit postausta, tulee kuva ja nimi näkymään, eikä Anonyymi. Lukijaksi voi kirjautua klikkaamalla Lukijat kohdasta kirjaudu rekisteröidy lukijaksi kohtaa. Sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, valita profiilikuva niin halutessa ja lisätä nimimerkki, muuta ei tarvita. Joten klikatkaahan itsenne lukijoiksi ja käykää kommentoimassa arvontapostausta täältä. Kävijöitä täällä blogissa kuitenkin on runsaasti ja postausten kommenteistakin löytyy anonyymejä kävijöitä, niin tuo 200 tavoite ei minusta ole mahdoton.

3 kommenttia:

  1. Kiva kun muistutit arvonnasta. - Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Hieno kirja! Sen parissa olisi kiva viettää äitienpäivä ��

    VastaaPoista