28. tammikuuta 2017

Olohuoneen muutos

Tässäpä olisi nyt nämä eilen lupaamani kuvat, meidän uudistuneesta olohuoneesta. Aika tyytyväisiä ollaan muuttuneeseen seinänväriin, vaikka aluksi minusta tuntuikin, että tuli liian "vaalea". Toivomani väri olisi ollut vielä tummempi, sellainen, kuin tämä oli ennen kuivumista. Mutta nyt kun tähän on tottunut, niin hyvälle tuntuu. Tuli jotenkin kodikkaampi tunnelma ja kun olohuone, keittiö ja aula ovat samaa tilaa, niin tilaa mukavasti rajaa puoliskojen eriväriset seinät.


Samalla kun tavarat laitettiin takaisin paikoilleen, vaihdoin jouluverhot pois ja makuuhuoneen matto kierrätettiin tänne.
Jotenkin valkoinen matto tuntui tällä hetkellä väärän väriseltä.Kirjakaappien ovet saivat maitolasitarrat jo hieman aikaisemmin. Olen aina tykännyt kirjoista ja pitänyt niitä näkyvillä, mutta nyt kaappien sisällön rauhattomuus alkoi ärsyttämään. Onneksi ratkaisuksi löytyi maitolasitarrat, jotka poikani kummisetä sai hankittua mittojen mukaan tehtyinä. Malttamattomasti odotan, milloin saan pitkään tekeillä olleen televisiotason valmiiksi. Olen tehnyt sitä kansalaisopiston puutyökurssilla jo viime talvesta saakka. Onneksi olen jo loppusuoralla sen kanssa. Millään ei jaksaisi enää odottaa ja katsella tätä ruskeaa tasoa. Vaikka suurin osa asioista säilyykin tilassa ennallaan, on pieniä juttuja kiva muutella. Sisustustavaroille meillä on kovin väjhän paikkoja. Kirjakaapien päällä, eteisen kaapin päällä ja -hyllyllä ja keittiön pöydällä on miltei ainoat paikat, jonne mitään voi asettaa. Niissä onkin sitten kiva vaihdella tavaroita. Nytkin vaihtelin niiden paikkoja ja laitoin osan vaihteeksi säilytykseen ja toisia kaapeista esille. Muutama pikkujuttu on tässä tilassa vielä muuttumassa, mutta jääköön vielä yllätykseksi. Pian on kuitenkin valmista.
Yläkuvassa on näkymä olohuoneesta aulaa ja eteiseen ja päinvastoin.
Välillä haaveilen pianosta tuohon puusohvan paikalle, mutta ei olla vielä sitä kuitenkaan ostettu. En halua luopua sohvastakaan, kun se on ollut minun sänky pienenä. Mutta ehkä jokupäivä keksin sohvalle toisen paikan ja saan myös sen pianon. 


Lopuksi vielä muutama kuvapari ennen ja jälkeen tilanteista.


15 kommenttia:

 1. Kannatti maalata seinät. Aivan ihana lopputulos. Kodikasta, lämmintä tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Kannatti maalata seinät. Aivan ihana lopputulos. Kodikasta, lämmintä tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä väri, paljon parempi kun valkoinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti mietitytti maalata valkoiset seinät, mutta antaa kyllä paljon tunnelmaa näin. Onneksi uskallettiin.

   Poista
 4. Todella kauniit värit seinässä, koko värimaailma nätti. Osta vielä kunnon matto lattialle niin tulee on täysin kymppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mitä mahdat tarkoittaa kunnollisella matolla? Vinkkejä otetaan vastaan.

   Poista
 5. Näyttää todella hyvältä! Mistä noi sivuverhot on? Ihanat ♥

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvältä ja kauniilta näyttää. Ihanat verhot.

  VastaaPoista
 7. Kaunis väri! Tulin ihan kurkkaamaan mistä on noin kauniit verhot ♡ ! Se selvisikin jo. Kaunis koti teillä.

  VastaaPoista