23. toukokuuta 2016

Uusia terassituoleja

Toisen romu on totisesti toisen aarre! Omia tarpeettomia kalusteita lähti nimittäin myyntiin ja toisten ylimääräisiä kotiutui meille. 
Kyllä kierrätys on kiva asia, kun pääsee eroon itselle turhasta tavarasta ja saa halvalla tilalle juuri sitä mitä tarvitsee.Meillä oli tässä terassipöydän ympärillä aiemmin perinteisiä kovapuisia puutarhakaluston tuoleja. Ne menettelivät, mutten ollut niihin ihan tyytyväinen. Takapihan terassilla oli aiemmin toinen pöytä ja nämä siniharmaat tuolit, mutta nyt päätettiin luopua tuosta toisesta ruokaryhmästä ja laittaa tilalle enemmän sohvatyyppistä oleskelukalustetta, joten ylimääräiseksi jäi yksi pöytä ja kuusi tuolia. Pöytä lähti kovapuisten tuolien kanssa myyntiin ( tuoleihin kuuluneen pöydän myin jo viime kesänä, kun tämä lankkupöytä valmistui) ja siirsin nämä vanhat keittiöntuolit tähän etuterassille pöydän kaveriksi. Voi että kuinka tyytyväinen olen, näin on paljon parempi, kuin aiemmin.


Koska tuolien koko pieneni, näytti kuusi tuolia kovin vähälle pöydän ympärillä. Siksipä siis laitoin rivi-ilmoituksiin tiedon, että tahdon ostaa samanlaisia tuoleja, jos jollain sattuisi ylimääräisä olemaan ja löytyihän niitä! Saman sarjan tuoleja löytyi neljä kappaletta naapurikylältä, tosi eri värissä, mutta mielestäni se ei haittaa yhtään mitään. Nyt on pöydän ympärillä reilusti tuoleja, eikä vieläkään ole yhtään ahdasta. Tässä mahtuu nyt syömään suurempikin seurue, oman väen lisäksi, kun joskus saattaa olla vieaitakin.


Pikkuhiljaa alkaa tämä terassialue muotoutumaan siihen suuntaan, jota haluankin. Tuonne terassin päätyyn tulee vielä vaakarimoitus ja kun kukat saadaan istutusaltaaseen istutettua, niin johan alkaa olemaan viihtyisää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti