15. marraskuuta 2015

Tuliaisia häistä

Eilen vietettiin mieheni siskon häitiä. Oikein mukavat juhlat olivatkin ja tavallaan suuri helpotus minulle. Helpotusta ei tuonut niinkään se, että häät ovat ohitse, vaan se että suuri ompelu urakkani on saatettu kunnialla ja eteenkin ajoissa päätökseen. Morsiammela oli nimittäin päällään hänelle lahjaksi ompelemani hääpuku. Puku oli morsiammelle aivan täydellinen! Hän oli osannut valita mallin hyvin ja minä onnistuin sen toteutuksessa. JES!!! Tunne oli kyllä hieno, kun morsiuspari kävi puvun hakemassa torstai- iltana ja se oli juuri sellainen kuin pitikin. Se tunne, kun tietää onnistuneensa toiselle tulevan ompeluksen kanssa. Kyllähän sitä itselle ja lapsille ompelee, mutta toiselle aikuiselle tekeminen on kuitenkin hieman eri asia. Pukua esittelen hieman myöhemmin.


Juhlista lähtiessämme sain hieman pöydissä olleita koristeita ja kukkia mukaan kotiin. Tuliaiset pääsivät keittiönpöytää koristamaan. Näitä on mukava katsella tulevalla viikolla ja muistella hääjuhlaa. 



Nyt kun on tämä pukuprojekti saatu päätökseen on taas aikaa muille harrasteille. Joulu on justiinsa, kotikin kaipaisi hieman huomiota ja blogiakin voisi päivitellä hieman tiuhempaan. Näiden kuvien myötä mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti