1. syyskuuta 2013

Venetsialaisten viettoa

Tulen, valon ja veden juhlaa Venetsialaisia, saatiin tänä vuonna viettää todella ihanassa ilmassa. 
Mökki- ja veneilykauden päättäjäiset sujuivat meillä melko rauhallisissa tunnelmissa.


Päivällä pojat saivat tehdä mitä halusivat... eli viettivät yllättäin koko päivän tietokoneellaa. 
Me miehen kanssa ripustettiin venetsialais tunnelmaa terasseille.
Takapihan uudet valot oikeastaan oikein vaativat juhlien järjestämistä niiden alla. Pitkä pöytä tuoleineen, ruokaa ja ihania ihmisiä syksyn pimeässä illassa... Voi että kun olisi ihanaa, pitäisiköhän, ennättäisiköhän, mieli tekisi...


Mies lähti illalla työkavereiden kanssa virkistäytymään ja me poikien kanssa suunnattiin ystäväpariskunnan luokse. Syötiin hyvin ja katsottiin elokuva oikein valkokankaalta. Pimeän tullen pojat kävivät pommittamassa kassillisen pikkupommeja. 
Sattui hyvä elokuvavalinta, kun kaikki tykkäsivät. Se on jo melkoinen saavutus kun katsojina ovat niinkin sekalainen seurakunta kuin meillä oli... neljä poikaa 9-16 välillä ja kolme aikuista, kaikilla tietenkin olisi oma toiveensa. Katsottiin Jack the giant slayer. 
Ei ollut liian pelottava tai raaka pienimmällekkään, vaikka jännitystä ja taisteluja olikin ja viihdykettä löytyi myös kriittisimmille katsojille (teinipojat), kaikki jaksoivat katsoa koko elokuvan!


Kun lähdettiin vierailulta käytiin ajelulla, katselemassa rannoille sytytettyjä tulia. 
Ihania minun, tylsiä poikien mielestä. Lopuksi katseltiin kaupungin ilotulitus.


1 kommentti:

  1. Moi! Haastoin sinut. Jos olet jo haasteen saanut, käy kommentoimassa: http://kollinlinna.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista